Om oss

På Axelsbergstandläkarna jobbar ett fantastiskt team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister med bred erfarenhet inom allmäntandvård. Vi ser till att du som patient känner dig trygg och får den vård du förväntar dig till ett förmånligt pris. Målsättningen är att alla patienter ska vara nöjda kunder som verkar som våra ambassadörer.

Team

Legitimerad Tandläkare Raghad Issa

Raghad Issa

Legitimerad Tandläkare

Legitimerad Tandläkare Reem Kosto

Reem Kosto

Legitimerad Tandläkare

Legitimerad Tandhygienist Dilek Orhan

Dilek Orhan

Legitimerad Tandhygienist

Tandsköterska Lisa Olsson

Lisa Olsson

Tandsköterska

Allmän­tandvård

Hos oss kan du känna dig trygg med att du får den hjälp du behöver, när du mest behöver den. Vår klinik tar bland annat emot patienter i behov av akut tandvård, patienter som kommer in för en regelbunden kontroll eller som drabbats av tandsjukdom och patienter som vill få ett vackrare leende med hjälp av den senaste tekniken.

Vi lagar hål och frakturer, behandlar blödande tandkött, infektioner och tandlossning, hjälper dig med implantat, kronor och proteser. Vårt fokus är inte bara att bota utan också att förebygga framtida besvär genom att ge dig friska och starka tänder, livet ut.

Specialist­tandvård

Våra tandläkare har många års erfarenhet av modern tandvård och använder skonsamma metoder för att uppnå ett optimalt resultat. På kliniken får du träffa specialister inom oral kirurgi och kan enkelt boka tid för en kostnadsfri implantatkonsultation eller preliminär undersökning. Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål.

På Axelsbergstandläkarna lägger vi stor vikt vid att tillsammans med dig som patient se över och planera din behandling. Därför krävs det alltid en klinisk konsultation innan vi kan påbörja behandling, detta oavsett behandlingens omfattning. Boka en tid på kliniken så hjälper vi dig.

Estetisk tandvård

Axelsbergstandläkarna erbjuder estetisk tandvård med modern teknik och skonsamma metoder. För oss är det viktigt att ha en öppen dialog med dig som patient om dina önskemål och förväntningar. Vi är alltid måna om att beskriva vilka resultat man kan förvänta sig, och att det estetiska går hand i hand med det funktionella.

En kosmetisk behandling får aldrig resultera i skador på tänderna eller ha en negativ inverkan på tändernas bettfunktion. En korrekt utförd estetisk tandvård kan tvärtom stärka dina tänder, samtidigt som du får ett vackrare leende.

Barntandvård

Barn såväl som vuxna ska ha rätt till tandvård i en trevlig och avslappnad miljö hos vårdgivare som strävar efter att hålla sig ajour med de bästa behandlingsmetoderna inom modern tandvård. Hos oss på Axelsbergstandläkarna är alla välkomna, stora som små.

Vi tar gärna emot barn och ungdomar i hela Hägerstensområdet för undersökning och uppföljande vård. Barntandvård är gratis upp till 19 års ålder. Varmt välkommen att lista hela familjen hos oss!

Tandvårdsstöd hos Axelsbergstandläkarna

Vi är anslutna till Försäkringskassans statliga tandvårdsstöd. Det innebär att alla patienter över 20 år får ett allmänt tandvårdsbidrag för tandläkarbesök. Bidraget ligger för närvarande på mellan 300 – 600 kronor beroende på patientens ålder. Tandvårdsförsäkringen ger också ett skydd mot höga kostnader i form av en ersättning för tandvårdsbehandlingar som överstiger 3000 kronor.

För behandlingar som kostar mellan 3000 – 15 000 kronor betalar patienten 50 % av Försäkringskassans referenspris. För behandlingar som överstiger 15 000 kr betalar patienten 15 % av Försäkringskassans referenspris.

Hos Axelsbergstandläkarna ser vi alltid till att du får en detaljerad behandlingsplan och kostnadsuppfattning innan behandlingen påbörjas. Har du frågor kring vår prislista är du varmt välkommen att kontakta kliniken.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med specialistkliniken Tandvårdscentrum i Eskilstuna för behandling med tandimplantat och tandlossningssjukdom.
Du kan läsa mer om Tandvårdscentrum på deras hemsida tandvardscentrum.com

Har du frågor om kliniken eller våra samarbetspartners?
Det går bra att ringa till oss på telefon 08 88 46 46.
Självklart kan du också skicka ett mejl till [email protected]
eller boka tid online.
Vi finns på Selmedalsvägen 46 i Hägersten.